top of page

Bliv det brand der udtrykker

sig, på en måde, som 

verdenen lytter til

 

Ønsker din virksomhed at fokusere på at hæve den digitale tilstedeværelse eller brandets visuelle og kommunikative udtryk og identitet, for derved at sikre et større salg samt styrke brandkultur ved at udforme engagerende historier kunderne ønsker at høre og dele?

 

Jeg hjælper mindre eller større virksomhed, et bureau eller en kreativ institution 

med at planlægger og producere værdifuldt indhold med æstetisk værdi, der

skaber forretningsmæssige resultater ved at tiltrække og fastholde jeres

målgrupper på nye måder. 

 

Jeg skaber sammen med jer varme leads, effektfulde og intelligente digitale 

marketingsstrategier med baggrund i jeres tilgængelige data herunder 

marketing automation og annoncering kombineret med kreativt 

indholdsproduktion.

 

Roots Studio filosofien er at byde velkommen til enkeltpersoner, teams og virksomheder der sætter pris på kreativitet, innovation, nærvær og drivkraft.

Min rådgivning er konkret og tager udgangspunkt i din virkelighed - jeg har

arbejdet med mange små, mellemstore og globale virksomheder i både den

kreative- og kommercielle sektor. 

 

Det er en bevidst beslutning fra Roots studio om ikke at fokusere på nogen bestemt filial eller branche, men snarere byde velkommen til alle, der sætter pris på, hvad jeg har at tilbyde. Jeg har indtil videre arbejdet med mærker på tværs af mode, interiør, mad, sport, detailhandel og forbrugsvarer. 

Jeg er uddannet indenfor fransk og engelsk, national og international markedsføring, digitalisering, grafisk design, visuel kommunikation, indretning og ledelse.

 

Jeg kan levere løsninger indenfor branding, visuel kommunikation til forretnings-

vækststrategier, social og digital implementering, interiørdesign og indretningsarkitektur og designbaseret procesfacilitering. 

 

Uanset om du ønsker at skabe et nyt brand eller er et friske etableret brand, vil jeg sammen med dig kunne udføre et markant løfte på ethvert brand touch point.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

joel-mwakasege-cCaBt4CcitU-unsplash.jpg

Lej din egen

personlige

brandekspert

Få styr på dit brand med ved at leje mig, som din egen personlige kommerciel brandekspert.

Jeg kommer med masser af ideer til relations - og værdiskabende historier, solid og bred erfaring med branding, design, kommunikation, loyalitet og digitalisering. 

 

 

​Jeg er hurtig til at spotte synergier, brændende platforme og potentialer, men giver mig tid til at lytte, forstå og perspektivere virksomhedens kerne og den virkelighed I befinder jer i  - herefter kan vi sammen transformere små eller større dele af virksomheden. ​


De sidste 15 år har nu været dedikeret til at lære ”the in’s og out’s” inden for konceptudvikling dvs. hvad det kræves at opgradere et brand, og sørge for en fremtidssikret branding strategi, så mærket bliver bemærket især på de digitale kanaler.  

 

Covid Lock Down gav mig den fornødne tid til sjælesøgningen. Jeg har nu endelig besluttet at tage det enorme spring og blive iværksætter på fuld tid med den hensigt at tilføje andre merværdi og støtte og komme videre med mine klienters vision for at hjælpe dem med at bringe deres vision til live. 

 

Kom forbi og find overskud til nye og innovative ideer

bygning-2.jpg
IMG_4766.jpg

Roots Studio er tæt knyttet til Lifestyle Studio, som er et arbejdskollektiv af andre kreative ildsjæl drevet af fællesskab, kreativitet og udvikling især indenfor livsstilsbranchen. Vi har kontor beliggende i de intime omgivelse af en gammel historisk kunstmuseums bygning i den centrale del af Silkeborg. Her tilbyder vi bl.a. topprofessionel og passioneret kompetencer indenfor trendforskning, fotografering, styling, indretning, PR og brandudvikling kombineret med smukke lokaler til fotografering og arrangementer.

Rådgivning/ Vækststrategier/Projektledelse

Visuel kommunikation/Fotostyling/Grafik/

Designstyring/Produktudvikling/Optimering/

Konceptualisering/ Designrettigheder/Design

og Varemærkebeskyttelse/Interiør Design/

Indretningarkitektur/Webshop/Brugeroplevelse

/Digitalisering/Branding/Social/Loyalitet/PR

 

 

bottom of page