top of page

Hyr Din Egen
Personlige
Indretning og brandekspert

Få styr på dit brand ved at hyre mig,

som din egen personlige kommercielle brandekspert, eller skal jeg hjælpe med indretning af din virksomhed eller butik. Jeg kommer med masser af ideer til visuel kommunikation, erhvervsindretning og relations - og værdiskabende brandinghistorier. Jeg har 16 års solid og bred erfaring med digitalisering, branding, design, indretning, visuel og skreven kommunikation og loyalitet.

​Jeg er hurtig til at spotte synergier, brændende platforme og potentialer, men giver mig tid til at lytte, forstå og perspektivere virksomhedens kerneforretning og den virkelighed I befinder jer i - herefter kan vi sammen transformere mindre eller større dele af virksomheden. ​


Mine sidste 16 år har været dedikeret til at lære ”the in’s og out’s” inden for udvikling af en virksomhed. 

Hvad det kræver at opgradere et brand, designe de rette produkter og serviceydelser samt sørge for en fremtidssikret branding strategi, så mærket bliver bemærket især på de digitale kanaler. Dette fusioneret med mine evner inden for design, styling og indretning tror jeg på, giver mig nogle unikke muligheder for at hjælpe virksomheder.

 

Det næsten at være midt i livet har givet mig den fornødne mod til, at tage det enorme spring og blive iværksætter på fuld tid, med den hensigt at tilføje mine kunder merværdi og støtte især med den visuelle og kommunikative side af digitale tilstedeværelse samt stå for store og små erhvervsindretningsopgaver

Pernille Skou_05_03_201859621_sorthvid.j

 

 

Uddannet indenfor fransk og engelsk, national og international markedsføring, digitalisering, grafisk design, visuel kommunikation, indretning og ledelse.

 

Roots Studio/ 

Find Rodfæste

I Dit Brand

Roots Studio's filosofi er at byde velkommen til enkeltpersoner, teams og virksomheder, der sætter

pris på kreativitet, innovation, nærvær og drivkraft.

Min rådgivning er konkret uden smarte marketings ord og tager udgangspunkt i din virkelighed - jeg har arbejdet med mange små, mellemstore og globale virksomheder i både den kreative- og kommercielle sektor. 

Det er en bevidst beslutning fra Roots Studio ikke

at fokusere på nogen bestemt filial eller branche, men snarere byde velkommen til alle, der sætter pris på,

hvad jeg har at tilbyde. Jeg har skabt markante resultater i virksomheder og mærker på tværs af mode, interiør, mad, sport, detailhandel og forbrugsvarer. 

Jeg kan levere løsninger indenfor følgende: 

- Forretnings - og vækststrategier

- Erhvervsindretning

- Social og digital implementering

- Designbaseret procesfacilitering

- Branding

- Visuel kommunikation

Camilla Rudnicki 22.09.230665 copy.jpg
IMG_4349 copy.jpg

Roots Studio Hostrupsgade 41 Silkeborg

 

Kom Forbi Og Find Overskud Til Nye, 

Innovative Ideer

Roots Studio er tæt knyttet til Lifestyle Studio, som

er et arbejdskollektiv af andre kreative ildsjæle drevet

af fællesskab, kreativitet og udvikling især indenfor livsstilsbranchen. Vi har kontor beliggende i de 

intime omgivelser af en gammel historisk

kunstmuseumsbygning i den centrale del af Silkeborg. Her tilbyder vi bl.a. topprofessionel og passioneret kompetencer indenfor trendforskning, fotografering, styling, indretning, PR og brandudvikling kombineret med smukke lokaler til fotografering og arrangementer.

Screen Shot 2020-08-10 at 14.15.10.png

Roots Studio Værdier

INNOVATIVE

 

 

Godt design og innovativ branding er den vigtigste måde at differentiere sig fra konkurrenter. Hvis du står i et vadested, kan jeg være det friske sæt øjne og den, der stiller de ”dumme” men positivt forstyrrende spørgsmål. For at kunne løse og udvikle er vi nødt til at forstå! Den proces er guld værd, hvis du er stødt på grund og gerne vil drage videre. I mine mange år som leder af marketing, design og indkøb er jeg nok som dig dagligt udfordret med komplekse problemstillinger, som ikke kan løses med kendte, traditionelle metoder. Forståelse for en designproces og dét at skabe nye relevante ideer kræver de rette værktøjer, evnen til at lytte, villigheden til at lære og mod til at eksekvere. Her vil jeg gerne hjælpe dig.

 

 

Grundlagt 2020

Danmark

Pernille Skou

 

 

IMG_8566.PNG

Min

Personlige Historie

Jeg er født i det blæsende vestjyske

tæt på klitter, pløjemarkeder og havet.

 

For mange år siden troede jeg aldrig, at jeg ville have styrke eller tillid til at drive min egen virksomhed. Men Jeg havde heller aldrig troet, at jeg som ung ville bo i Californiens ghetto hos en broche skulpturist, eller at jeg i mange år skulle rejse Mellemøsten tynd og åbne interiørbutikker, hvor jeg uddannede folk fra Iran, Syrien, Libanon og Indien i visuel kommunikation, design og marketing. For at forberede mig på dette storslåede træk at rejse i Mellemøsten, solgte og ” ditched” jeg mere eller mindre alt, hvad jeg ejede i København.

 

At rejse og bo i udlandet var en vidunderlig, inspirerende oplevelse fyldt med kontraster, diversitet og gæstfrihed. 

Oplevelsen hjalp mig med at forfine mine værdier, skubbe til mine grænser og mit livssyn. Så jeg vendte tilbage til Danmark efter 5 år med intet andet end gode minder og et par ekstremt slidte Adidas-sneakers.

 

Jeg følte mig fortabt et stykke tid efter min tilbagevenden, men jeg mødte altid gode mennesker på min vej, der troede på mine evner og gav mig nye muligheder, som da jeg, som helt nybagt mor blev tilbudt en Marketingchef stilling for et helt nyt sportskoncept.

 

Jeg har nu 15 års erfaring som leder indenfor indkøb, design, marketing og E-commerce. Jeg bor med min familie i det spektakulære Silkeborg. Jeg har længe følte mig inspireret til, at starte min egen virksomhed, gerne i fælleskab med andre kreative ildsjæle og derved hjælpe med at bringe mange flere kunders vision til live. Det er nu en realitet.

Muubs SS20 kollektion & branding

Læs mere

Screen Shot 2020-08-06 at 11.56.07.png

Muubs SS19 kollektion 

Læs mere

Muubs brandkoncept

Læs mere

Screen Shot 2020-08-06 at 14.02.20.png

Lad os tage

en snak 

Har du lyst til at høre mere om hvordan

Roots Studio kan skabe kreativitet for dig?  

Kontakt mig endelig og lad os tage en uforpligtende snak omkring din forretning og mulighederne for et meningsfuldt samarbejde. Du har måske et spørgsmål eller har behov for at finde ud af, om vi matcher i kompetencer og kemi. 

Pernille Skou

Hostrupsgade 41, Sillkeborg

skou.p@yahoo.com  |  Tel: 40305894

  • LinkedIn
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Pernille Skou

bottom of page