top of page
Screen%20Shot%202020-06-30%20at%2023.17_

En stærk, rodfæstet og sammenhængende visuel identitet

Det værste vil være, at du kommer ud med en visuel identitet, der fortæller en helt anden historie end du ønsker. Eller slet ikke fortæller én noget særligt. Begge dele er set mange gange før. For mange gange. Pænhed vil ikke være nok. Vi skal grave længere ned, for at finde din virksomheds rødder og DNA.

 

Det kræver en bærende idé, udsprunget af virksomhedens kernefortælling, værdier

og passion til målgruppen. Det bør kommunikeres ud i farver, typografi, supergrafiske elementer, tone of voice, billede stil og design af webshop og butik. 

Der er mange ting, der skal spille sammen for at skabe et sammenhæng.

Jeg skaber visuelle identiteter, websites, kataloger og butiksdesign med videre, men først og fremmest skaber jeg løsninger, der er specialfremstillet til dig og din målgruppe. Jeg er drevet af at gøre en forskel, og gøre det der er anderledes end alle  andre.

 

Jeg designer og konceptualisere ud fra en skandinavisk design filosofi - af tidløs æstetik, og dyrker værdier som ægthed, enkelthed, forfinelse samt finurlige ideer, som skaber differentiering. Roots studio ekspertise og iboende kvalitet og værdier ligger i at finde balancen - mellem rigdom og tilbageholdenhed, mellem orden, og kompleksitet. Hvert projekt - hvad enten det er et brand koncept, en indretning, en visuel identitet, trend moodboards, interiør, design eller website arkitektur - er gennemsyret med: ægthed, enkelhed, kvalitet og holdbarhed. 

Screen Shot 2020-08-06 at 13.56.54.png

Webshop design

Koncept

Moodboards

Optimering

Brugervenlighed

Design

Indretning

messe & butik

Koncept

Moodboards

Optimering

Indretning

Visuel 

identitet

Foto og styling

Allround grafik

Katalog produktion fra A-Z

 

 

 

 

Design

styring

Designrettigheder

Designbeskyttelse

Varemærkebeskyttelse

Koncept

Moodboards

Optimering

 

 

Screen Shot 2020-08-12 at 16.46.45.png

Opnå en gennemslagskraftig

styling af film og foto

Den rette styling af billeder eller den rette relaterbare film med de rette location, vinkler, filtre, musik, stemme og meget mere, har langt større betydning end de fleste er klar over. Det indrammer og brander produktet og er et gennemslagskraftigt værktøj til både at forstærke opfattelsen af et produkt og tiltrække publikum.

 

For at sikre, at du og dit brands visuelle retning 

fremstår moderne og relevant, bruger jeg en del af min tid på at sikrer, at mine kunder sender

de rigtige signaler via deres billeder og film ved at besøge messer og studier i hele Europa, gennemse den ugentlige stabel af magasiner, aviser samt læse diverse rapporter og gennemtravle youTube.

Kataloger er ikke kun i papirform

Kataloger er, i min optik, mere et talerør end et medie. Det er en fortælling, der går i dybden og bevæger læseren. Jeg kan både skabe nyt og optimere på de designlinjer, der allerede er lagt. Nogle gange arbejder jeg med den strategiske forankring, det overordnede udtryk og den 

redaktionelle vinkel. Andre gange hjælper jeg dig, som kunde med at håndterer den praktiske del af produktionen fra projektledelse, den grafiske opsætning, dialogen med trykkeriet, styling og fotografering af billederne, tekst produktion og distribution. Jeg kan kort sagt tage mig af det meste, også det der ligger udover papirformen

såsom kortlægning og optimering af processer, en digital kampagnelancering – herunder også automatisere og digitalisere publicering på web.

Muubs6.jpg

SPORT 24 butikskoncept

Læs mere

SP24_Nike_presentation_5.jpg

En gennemtænkt

helhed i indretning af butik og messe

At få kunder inspireret til at bruge deres penge, kræver nøje overvejelse af butikkens eller messens layout, præsentation af varer og den generelle atmosfære og oplevelse.

Der skal skabes et differentierende og indbydende univers.

 

Jeg har stor erfaring med både branding og indretning og kan derfor tilbyde dig en gennemtænkt helhedsløsning. 

 

Jeg kan indrette din butik eller din messe, sikre fokus på de rette serviceydelser, 

designe POS-materialer, der matcher din virksomheds DNA. Jeg kan samtidig skabe synlighed og effektfuld branding via smarte in-store løsninger, der formår at integrere det digitale univers med den fysiske. En helhed, der er værd at huske, så dine kunder kommer igen. 

 

Der tilbydes faste aftaler af vedvarende indretnings besøg og vedligehold i din virksomhed. Roots studio kan komme efter behov og skabe en skøn forandring i med fokus på salg, branding og oplevelse.

 

Du vil hos mig få din helt personlige sparringspartner, idemager og stylist. 

Hvis jeg mener, at en opgave kræver mere, end jeg kan tilbyde, har jeg en række fantastiske samarbejdspartnere, som jeg benytter mig af. Men det vil være mig, der er din kontaktperson. 

 

Deadlines er noget, jeg tager meget alvorligt og altid overholder. Jeg er yderst fleksibel, hvad angår tid og sted for opgaven. 

Derudover er jeg pris bevidst, og du får 'value for money', da jeg arbejder både kreativt og praktisk på én gang. Hver gang jeg tager en ny design opgave, gør jeg det med en overvejende ambition om at øge dit salg og din brandværdi.

Jeg har designet mange messer og detailbutikker - fra enorme 4.000+ m2 kædebutikker til store internationale messer, private hjem og virksomheder. 

Jeg er et kreativt menneske, der tænker ud af boksen og konstant søger og giver inspiration og sparring. 

Nye produkter

baseret på

fakta fremfor mavefornemmelse

Udvikling af nye produkter og services skal ikke være baseret på gætværk, mavefornemmelser eller tro, men baseres på fakta. Udvikling af produkter er altid spændende, men desværre går alt for mange for hurtigt i løsningsmode. Det betyder, at man måske nok får udviklet et pænt produkt eller en ny service, men i sidste ende ved man ikke om, der er et behov i markedet eller om det er konkurrencedygtigt. Det kræver man gør sit forarbejde godt og anvender et system baseret på bl.a. proces, fakta, data, erfaring, analyse, struktur og indsigt.

Som ekstern udviklingsparringspartner rådgiver, analyserer og ruster jeg dig i udviklingen af dit næste produkt, kollektion eller serviceydelse. Jeg stiller spørgsmål og skubber lidt til den indforståede viden. Jeg hjælper med at undersøge hvilke trends er på vej, om produkter og brandhistorier kan hjælpe hinanden tidligere i processen, om der er digitaliserings-muligheder, der er spot on i forhold til din virksomhed. Det vil give dig helt nye muligheder, der kan være med til at sikre din succes i fremtiden.

Roots studio er tæt knyttet til Lifestyle Studio, som 

er et arbejdskollektiv af andre kreative ildsjæle drevet 

af fællesskab, kreativitet og udvikling især indenfor livsstilsbranchen. Bygningen er spækket med interessante produkter, innovative og smukke materiale som hør, natursten, marmor, træsorter og meget mere. Vi inviterer dig til at udforske, og vi glæder os til at hjælpe dig.

Screen Shot 2020-10-22 at 14.36.29.png
showroom_interior_inspiration_2.jpg
Screen Shot 2020-10-22 at 11.35.35.png

Design det 

optimale website

Langt de fleste har i dag et website, men får du som virksomhed nok ud af det? 

Din hjemmeside skal være levende og dragende, informativ og navigerbar. 

 

Jeg arbejder altid ud fra et design-princip om, at ethvert website skal understøtte og styrke brugeroplevelsen. Men først skal der være styr på dine KPI’er, din målgruppe, designet, funktionaliteten, brugerrejsen, trafikken, dine fortællinger etc.

Men med et gennemtænkt og brugervenligt design er du et skridt foran, hvis du altså udnytter din viden om dine brugeres adfærd. Jeg kan hjælpe dig med et design, der matcher dine kunder og din virksomhed.  

Lad os tage

en snak 

Har du lyst til at høre mere om, hvordan

Root Studio kan skabe kreativitet for dig?  

Kontakt mig endelig og lad os tage en uforpligtende snak omkring din forretning og mulighederne for et meningsfuldt samarbejde. Du har måske et spørgsmål eller har behov for at finde ud af, om vi matcher i kompetencer og kemi. 

Pernille Skou

Hostrupsgade 41, Sillkeborg

skou.p@yahoo.com  |  Tel: 40305894

  • LinkedIn
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Pernille Skou

bottom of page